Het doel van coaching bij Heldere Kijk is dat jij zo optimaal mogelijk functioneert. Je wilt je kwaliteiten versterken en je talent tot uitdrukking brengen. Je hebt het gevoel dat er meer uit je leven te halen valt. Je vraagt je wellicht af hoe je meer voldoening uit je werk kunt halen. Of je staat voor een belangrijke keuze in je leven. Kortom, je hebt helderheid en inzicht nodig om nieuwe stappen te kunnen zetten.
Met dit soort vragen kun je prima bij Heldere Kijk terecht.

Heldere Kijk ondersteunt jou in het proces van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. We gaan aan het werk met jouw vragen op dat vlak. Bijvoorbeeld met de vraag wat jouw talent is, welke unieke bijdrage jij de wereld te bieden hebt. Heldere Kijk helpt je met het ont-dekken van jouw talent en onderzoekt samen met jou wat er nodig is om dit tot expressie te brengen.

Heldere Kijk werkt vanuit de Pulsarvisie en maakt gebruik van diverse technieken, zoals luisteren, vragen stellen, ontspanningsoefeningen, kennisoverdracht, intu´tie, meditatie, aandachtstraining, EMDR, massage en humor. In ons eerste gesprek vertel jij waar je aan wilt werken en welk doel je wilt bereiken. Samen spreken we een traject af en tussendoor evalueren we het verloop.

“Wandel in de richting van dat wat betekenis voor je heeft. Bezin je regelmatig.
Overleg met de intelligentie die in je hart woont en wees moedig in je keuzes.
Omhels elk aspect van je bestaan gelijkwaardig; geliefde, gezin en werk.
Herinner jezelf als meer dan een mechaniek en ken jezelf en je nood.
Weet wat je wilt zeggen aan het eind van jouw bestaan in deze wereld.

Misschien zullen je benen eerst moe zijn van dit nieuwe vrije wandelen.
Maar dan, na even, zul je merken dat er vleugels groeien.
Je wandelt een nieuwe vrijheid tegemoet”.

Gedeelte uit de tekst: Ontvouw je eigen geschiedenis.
Een bewerking van een tekst van Rumi (13e eeuw) door Marcel Derkse.